Σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου πέντε σταδίων με μεμβράνη UF Excito-B της Aquafilter

Σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου πέντε σταδίων με μεμβράνη UF Excito-B της Aquafilter

Το Excito-B της εταιρείας AQUAFILTER είναι ένα ισχυρό σύστημα κάτω πάγκου, πέντε σταδίων φίλτρανσης. Χρησιμοποιεί in-line φίλτρα διάστασης 2,5'' x 12'' (στάνταρ διάσταση της παγκόσμιας αγοράς) και εύκολης αντικατάστασης, τα οποία εσωκλείονται σε κουτί υψηλής αισθητικής αλλά μικρών διαστάσεων, ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

Το EXCITO λειτουργεί στοχευμένα ώστε να αφαιρεί μια πληθώρα ρυπαντών από το νερό βρύσης χωρίς να επηρεάζει το ωφέλιμα στοιχεία του νερού.

 

Τα στάδια φίλτρανσης του Excito:

Τα πρώτα στάδια φίλτρανσης διατίθενται ως ανταλλακτικά σε ειδικό πακέτο που μπορείτε να βρείτε εδώ (αντικατάσταση κάθε έξι μήνες).

Το τελικό στάδιο της μεμβράνης 0,02 micron αντικαθίσταται κάθε έτος και το ανταλλακτικό βρίσκεται εδώ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδικασία φίλτρανσης του EXCITO και σε αυτό το βίντεο

Το ΕXCITO τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και η εξαγωγή του φιλτραρισμένου νερού γίνεται από το ανεξάρτητο βρυσάκι χρωμίου, το οποίο τοποθετείται εύκολα και γρήγορα πάνω στο νεροχύτη, δίπλα στη συμβατική μπαταρία της κουζίνας. Η συσκευασία περιλαμβάνει πλήρες κιτ εγκατάστασης (λάστιχα, βρυσάκι χρωμίου, παροχέα νερού, τεφλόν για τις συνδέσεις).

Αν η πίεση ύδρευσης στο σημείο εγκατάστασης υπερβαίνει τα 4 bar, προτείνεται η τοποθέτηση μειωτή πίεσης πριν το σύστημα. 

Γενικά
ΤύποςΚάτω από τον πάγκο
Φίλτρανση
Στάδια ΦίλτρανσηςΠέντε
  • Κωδικός Προϊόντος: EXCITO-B
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 123,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 99,1935€

Διαθέσιμες Επιλογές