Πολιτική Επιστροφών

 

Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων.

 

Το eshop "thermicpower.gr" στο πλαίσιο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση, καλεί τον πελάτη να αποδεχτεί το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός 14 ημερών. (νόμος 2251/1994 περί προστασίας καταναλωτών όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει). Στην περίπτωση της αντικαταβολής ή της τραπεζικής κατάθεσης μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία του τιμολογίου μπορεί να γίνει επιστροφή αρκεί να έχει συμπληρωθεί η φόρμα επιστροφής προϊόντος που βρίσκετε στο κάτω μέρος σε όλες τις σελίδες του e-shop μας.

 

 

Επίσης το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε, ή υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν. Μπορείτε να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, στην περίπτωση προϊόντος με ελάττωμα.

 

 

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επιστροφή-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής βιβλία κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημά μας, μέσω e-mail στο info@thermicpower.gr και τηλεφωνικά στο 210-28 01 367.

 

Τα προϊόντα που είναι κατόπιν παραγγελίας οι επιστροφές ΔΕΝ γίνονται δεκτές.