Φίλτρο νερού, κάτω πάγκου FP3-K1-ULT τριών σταδίων της Aquafilter

Φίλτρο νερού, κάτω πάγκου FP3-K1-ULT τριών σταδίων της Aquafilter

Το FP3-K1-ULT είναι ένα πλήρες σύστημα φίλτρανσης νερού οικιακής χρήσης για τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας που προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και επέκτασης, χρησιμοποιώντας φίλτρα των 10" (τα standard της παγκόσμιας αγοράς). Έτσι, ο τελικός χρήστης μπορεί να διαμορφώσει αλλά και να συντηρεί το σύστημα για πολλά χρόνια εύκολα και οικονομικά.

 Το σύστημα παρέχει άμεσα καθαρό νερό απαλλαγμένο από χώμα, σκουριά, χλώριο, φυτοφάρμακα, χημικές και οργανικές ενώσεις, ορισμένα βαρέα μέταλλα και παράσιτα.

Δεν αφαιρεί τα πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία του νερού και είναι ιδανικό για μεγάλα νοικοκυριά και επαγγελματικούς χώρους.

Το παρόν σύστημα εξοπλίζεται με τα παρακάτω στάδια φίλτρανσης :

Μπορείτε να βρείτε εδώ σετ ανταλλακτικών του FP3-K1-ULT σε ειδική τιμή. Εναλλακτικά, το FP3-K1-ULT μπορεί να εξοπλιστεί με οποιοδήποτε φίλτρο 10'' (εκτός τα Βig Βlue) ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό κατά περίπτωση αποτέλεσμα (πχ μείωση σκληρότητας, αφαίρεση κυστών και παρασίτων, αφαίρεση σιδήρου, νιτρικών κ.α). Απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε το FP3-K1-ULT όπως εσείς επιθυμείτε!

Το FP3-K1-ULT τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και η εξαγωγή του φιλτραρισμένου νερού γίνεται από το ανεξάρτητο βρυσάκι χρωμίου, το οποίο τοποθετείται εύκολα και γρήγορα πάνω στο νεροχύτη, δίπλα στη συμβατική μπαταρία της κουζίνας. Η συσκευασία περιλαμβάνει πλήρες κιτ εγκατάστασης (λάστιχα, βρυσάκι χρωμίου, παροχέα νερού, τεφλόν για τις συνδέσεις, κλειδί σύσφιξης κανίστρων)

Αν η πίεση ύδρευσης στο σημείο εγκατάστασης υπερβαίνει τα 6 bar, προτείνεται η τοποθέτηση μειωτή πίεσης πριν το σύστημα. 

Θερμοκρασία χρήσης από 2 έως 45 βαθμούς Κελσίου
 

Διαστάσεις : 390 x 140 x 360 mm
Βάρος : 5 κιλά (6.8kg με ογκομέτρηση)

Παρέχεται πλήρης εγγύηση δυο ετών σε όλα τα κατασκευαστικά / υδραυλικά μέρη του συστήματος (εξαιρουμένων των ανταλλακτικών φίλτρων τα οποία αντικαθίστανται συμφωνά με το πρόγραμμα συντήρησης του συστήματος). 

Οδηγίες εγκατάστασης μπορείτε να κατεβάσετε εδώ

 
Γενικά
ΤύποςΚάτω από τον πάγκο
Φίλτρανση
Στάδια ΦίλτρανσηςΤρία
  • Κωδικός Προϊόντος: FP3-K1-ULT
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 102,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 82,2581€

Διαθέσιμες Επιλογές