Φίλτρο νερού, αντιμικροβιακής δράσης κάτω πάγκου FP3-K1-AB τριών σταδίων της Aquafilter

Αναμένεται Φίλτρο νερού, αντιμικροβιακής δράσης κάτω πάγκου FP3-K1-AB τριών σταδίων της Aquafilter

Το FP3-K1-AB είναι ένα πλήρες σύστημα φίλτρανσης νερού με ισχυρή αντιμικροβιακή δράση, οικιακής χρήσης για τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας που προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και επέκτασης, χρησιμοποιώντας φίλτρα των 10" (τα standard της παγκόσμιας αγοράς). Έτσι, ο τελικός χρήστης μπορεί να διαμορφώσει αλλά και να συντηρεί το σύστημα για πολλά χρόνια εύκολα και οικονομικά.

 Το σύστημα παρέχει άμεσα καθαρό νερό απαλλαγμένο από χώμα, σκουριά, χλώριο, φυτοφάρμακα, χημικές και οργανικές ενώσεις, ορισμένα βαρέα μέταλλα και παράσιτα.

Δεν αφαιρεί τα πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία του νερού και είναι ιδανικό για μεγάλα νοικοκυριά και επαγγελματικούς χώρους.

Το παρόν σύστημα εξοπλίζεται με τα παρακάτω στάδια φίλτρανσης :

  • Φίλτρο νερού (φυσίγγιο) Στερεών 5 micron με βακτιριοστατική δράση, FCPS5-AB Aquafilter, πιστοποιημένο κατά NSF, για αφαίρεση χώματος, σκουριάς και μικροσωματιδίων έως και 5 micron(αντικατάσταση κάθε έξι με δώδεκα μήνες)
  • Φίλτρο νερού FCCBKDF, ενεργού άνθρακα GAC και KDF, της Aquafilter μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, χημικούς και οργανικούς ρυπαντές και φυτοφάρμακα, βελτιώνοντας έτσι την οσμή και γεύση του νερού βρύσης. Το υλικό Κ.D.F - 55 (NSF certified) προσφέρει σημαντική μείωση μιας σειράς βαρέων μετάλλων (μόλυβδο, αρσενικό, νικέλιο, χαλκό κλπ.) ενώ παράλληλα έχει βακτηριοστατικές ιδιότητες. (αντικατάσταση κάθε έξι με δώδεκα μήνες) (αντικατάσταση κάθε έξι με δώδεκα μήνες)
  • Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα με τεχνολογία νανοσωματιδίων αργύρου FCCBL-G-AB μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, οργανικές ουσίες, ορισμένα παρασιτοκτόναμειώνει τη σκληρότητα του νερού και τη συγκέντρωση των βαρέων μετάλλων και βελτιώνει τη γεύση και την οσμή του νερού. Η τεχνολογία νανοσωματιδίων αργύρου BACinix™ προστατεύει τα δοχεία από μικροβιολογική ανάπτυξη, εξασφαλίζοντας στο φίλτρο μεγαλύτερη μακροζωία. (αντικατάσταση κάθε έξι με δώδεκα μήνες)

Μπορείτε να βρείτε εδώ σετ ανταλλακτικών του FP3-K1-AB σε ειδική τιμή. Εναλλακτικά, το FP3-K1-AB μπορεί να εξοπλιστεί με οποιοδήποτε φίλτρο 10'' (εκτός τα Βig Βlue) ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό κατά περίπτωση αποτέλεσμα (πχ μείωση σκληρότητας, αφαίρεση κυστών και παρασίτων, αφαίρεση σιδήρου, νιτρικών κ.α). Απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε το FP3-K1-AB όπως εσείς επιθυμείτε!

Το FP3-K1-AB τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και η εξαγωγή του φιλτραρισμένου νερού γίνεται από το ανεξάρτητο βρυσάκι χρωμίου, το οποίο τοποθετείται εύκολα και γρήγορα πάνω στο νεροχύτη, δίπλα στη συμβατική μπαταρία της κουζίνας. Η συσκευασία περιλαμβάνει πλήρες κιτ εγκατάστασης (λάστιχα, βρυσάκι χρωμίου, παροχέα νερού, τεφλόν για τις συνδέσεις, κλειδί σύσφιξης κανίστρων)

Αν η πίεση ύδρευσης στο σημείο εγκατάστασης υπερβαίνει τα 6 bar, προτείνεται η τοποθέτηση μειωτή πίεσης πριν το σύστημα. 

Θερμοκρασία χρήσης από 2 έως 45 βαθμούς Κελσίου
 

Διαστάσεις : 390 x 140 x 360 mm
Βάρος : 5 κιλά (6.8kg με ογκομέτρηση)

Παρέχεται πλήρης εγγύηση δυο ετών σε όλα τα κατασκευαστικά / υδραυλικά μέρη του συστήματος (εξαιρουμένων των ανταλλακτικών φίλτρων τα οποία αντικαθίστανται συμφωνά με το πρόγραμμα συντήρησης του συστήματος). 

Οδηγίες εγκατάστασης μπορείτε να κατεβάσετε εδώ

 
Γενικά
ΤύποςΚάτω από τον πάγκο
Φίλτρανση
Στάδια ΦίλτρανσηςΤρία
  • Κωδικός Προϊόντος: FP3-K1-AB
  • Διαθεσιμότητα: Αναμένεται
  • 96,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 77,4194€

Διαθέσιμες Επιλογές