Φίλτρο νερού (φυσίγγιο) αποσκλήρυνσης FCCST της Aquafilter

Φίλτρο νερού (φυσίγγιο) αποσκλήρυνσης FCCST της Aquafilter

To φίλτρο αποσκλήρυνσης FCCST της Aquafilter χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική και οικονομική μείωση της σκληρότητας σε οποιαδήποτε εφαρμογή σημείου κατανάλωσης νερού.

Το φίλτρο περιέχει ένα ειδικό μίγμα ρητινών ανταλλαγής κατιόντων, τα δοχεία FCCFE μειώνουν τη σκληρότητα του νερού μειώνοντας τη συγκέντρωση ιόντων ασβεστίου και μαγνησίου που ονομάζονται συχνά "ανόργανα συστατικά σκληρότητας". Μεγάλες ποσότητες αυτών των ιόντων στο νερό είναι υπεύθυνες για την υψηλότερη κατανάλωση απορρυπαντικών και τους λεκέδες στα γυάλινα σκεύη. Βλάπτει τις οικιακές συσκευές όπως: βραστήρες τσαγιού, πλυντήρια πιάτων και πλυντήρια ρούχων και αυξάνει την κατανάλωση ενέργειας.

Το σκληρό νερό αφήνει ένα αόρατο φιλμ στο δέρμα, το οποίο εμποδίζει τους πόρους. Αυτό με τη σειρά του προκαλεί σκασίματα, κνησμό και ξηρότητα. Το μαλακωμένο νερό δεν περιέχει σχεδόν ασβέστιο και μαγνήσιο. Επιτρέπει στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν λιγότερες ποσότητες σαπουνιού, σαμπουάν και προϊόντων φροντίδας του δέρματος. Επιπλέον, η κατανάλωση απορρυπαντικού μειώνεται.

Σε περίπτωση που το νερό τροφοδοσίας σας περιέχει υψηλή συγκέντρωση αιωρούμενης ύλης, τα φυσίγγια FCCST ακολουθούν συνήθως ένα φίλτρο Sediment για να αποφευχθεί η μείωση της απόδοσης του φυσιγγίου. Είναι κατάλληλο για πόσιμες εφαρμογές (food grade) ,ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προφίλτρο σε συστήματα αντίστροφης όσμωσης για την παροχή προστασίας απο την υπερβολική σκληρότητα στη μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης , παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της.

Χαρακτηριστικά:

  • Πίεση λειτουργίας του φυσιγγίου: 6 bar (90psi)
  • Θερμοκρασία λειτουργίας του φυσιγγίου: 2 - 40 °C
  • Διαστάσεις: 65 x 250 mm
  • Λίτρα Επεξεργασίας: 2650 λίτρα

Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται από 3 έως 6 μήνες, ανάλογα με το συστήμα φίλτρανσης και την ποιότητα του νερού που θα επεξεργαστεί. 

Γενικά
ΤύποςΦυσίγγιο
Φίλτρανση
Ίντσες10"
  • Κωδικός Προϊόντος: FCCST
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 12,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€