Προσοχή στις πιστοποιήσεις

Posted by admin 02/02/2018 0 Comment(s) FAQ,

 

Το ότι ένα φθηνό φίλτρο κατασκευασμένο στην Κίνα ή την Ινδία, μπορεί να φέρει την "CE" πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως αλλά αυτό από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα. Σημαίνει ότι τα υλικά είναι κατάλληλα αλλά όχι ότι πληρούν υψηλές προδιαγραφές. Υπάρχουν διεθνείς οργανισμοί που πιστοποιούν την ποιότητα των υλικών των φίλτρων και θέτουν πολύ ψηλές προδιαγραφές.

 

Έχουμε δεχτεί προτάσεις συνεργασίας για αγορά φίλτρων χωρίς πιστοποιήσεις ή με πιστοποιήσεις εκτός αντικειμένου με τεράστιο ποσοστό κέρδους. Ο πελάτης θα αγόραζε στο 1/4 της τιμής, μπορεί και ακόμα φθηνότερα. Μπορεί ένα μέρος της τιμής να πηγαίνει σε φόρους, μεταφορικά και τρίτους, ένα άλλο μεγάλο μέρος πηγαίνει σίγουρα στην ποιότητα.

 

Από όπου και αν αγοράσετε φίλτρα, να προσέξετε να έχουν τουλάχιστον δυο από τις εξής πιστοποιήσεις.

 

                 

 

Οι Nsf, WrasWater quality, IWA και η Fda είναι απο τους πιο γνωστούς οργανισμών πιστοποίησεων διεθνώς.

 

Εμείς διαθέτουμε προιόντα από τις Αμερικάνικες KX technologies και Pentair αλλά και τις Ευρωπαϊκές Atlas Filtri και Aquafilter που πληρούν με το παραπάνω όλες τις παραπάνω προδιαγραφές αλλά και άλλες που δεν αναφέρουμε εδώ.

 

Με αιχμή του δόρατος την Aquafilter προσφέρουμε σε χαμηλές τιμές συστήματα φίλτρανσης εξοικονομώντας κόστος από δασμούς και μεταφορικά μιας και φτιάχνονται στην Ευρώπη αλλά κρατώντας την ποιότητα κατασκευής και των υλικών στο πιο υψηλό επίπεδο.

 

Update 8-5-2018: 

  • Ακούστηκε ότι ένα από τα πίο διάσημα και καλά φίλτρα από "Made in USA" είναι "Made in India" και με την δύναμή του περιορισμένη στο μισό. Άσχετα με την φήμη που έχει το κάθε προϊόν, να ρωτάτε που κατασκευάζονται...